دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

اولین اولویت کابینه نتانیاهو متوقف کردن برنامه هسته‌ای ایران است

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با ادعای اینکه مواضع ضد ایرانی چند کشور عربی باعث حصول توافق‌های سازش شد، گفت متوقف کردن برنامه هسته‌ای ایران اولویت کابینه آینده او خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۱ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 10
کد خبر: ۸۰۲۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بار دیگر ادعاهای بی‌اساس درباره دلایل ضد ایرانی امضای توافق‌های سازش با کشورهای عربی را تکرار کرد.

 

نتانیاهو بامداد امروز (چهارشنبه به وقت ایران) در مصاحبه با روزنامه «جروزالم‌پست»، مدعی شد مواضع ضد ایرانی کشورهای امارات عربی متحده، بحرین، سودان و مغرب باعث حرکت آنها به سمت سازش و عادی‌سازی روابط با اسرائیل شد.

 

وی در این باره گفت: «این (تقابل با ایران) چیزی است که محوریت داشت. همان بود که آنها را به سمت اسرائیل آورد. آنها اسرائیل را نه فقط به‌عنوان منبع فناوری برای همه‌چیزمی‌دیدند بلکه شاهد تقابل اسرائیل با ایران نیز بودند، [کشوری] که آنها را تهدید می‌کرد. [ایران] ما را بیشتر تهدید می‌کند، با نابودی، ولی آنها (کشورهای عربی) درک کردند که اسرائیل یک متحد ضروری برای آنهاست».

 

به نوشته جروزالم‌پست، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه به برنامه‌های خود برای دوره بعد نخست‌وزیری در صورت پیروز شدن در انتخابات پیش رو پرداخته و ادعا کرد متوقف کردن برنامه هسته‌ای ایران یکی از اولویت‌های وی است.

 

نتانیاهو ضمن تکرار مخالفت با توافق هسته‌ای ایران، مدعی شد: «زیرا به دلیل کاری که من انجام دادم، ایران سال‌ها به عقب رانده شد و باز هم به دلیل کاری که خواهم کرد آنها هرگز به تسلیحات اتمی نخواهند رسید. تا زمانی که نخست‌وزیر هستم، ایران بمب اتمی نخواهد داشت».

 

وی پیشتر نیز با بیان اینکه ایران بزرگترین دشمن اسرائیل است، ادعا کرده بود: «من مصمم به متوقف کردن ایران هستم، ما در حال ضربه زدن به آنها در تمام منطقه (خاورمیانه) هستیم».

 

رژیم صهیونیستی در حالی ایران را به تلاش برای ساخت سلاح اتمی متهم می‌کند که به اذعان کارشناسان منطقه‌ای و بین‌المللی، اسرائیل خود دارای حدود ۴۰۰ کلاهک اتمی است؛ از سوی دیگر نیز حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مقام معظم رهبری با صدور فتوایی هرگونه ساخت، نگهداری و استفاده از تسلیحات اتمی را حرام اعلام کردند.

 

روز گذشته نیز «اِلی کوهن» وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی با متهم کردن ایران به حمایت از تروریسم، مدعی شد رفع احتمالی تحریم‌های آمریکا علیه این کشور موجب افزایش چنین حمایت‌هایی می‌شود./ فارس

ارسال نظر